Darmen Reinigen

admin March 18, 2013 0
Darmen Reinigen

Darmen reinigen met een klysma

Het doel van darmen reinigen is om de goede bacteriën in je darmen te helpen genezen en weer op te bouwen. Er zijn vele bekende voordelen hiervan, zoals het verlagen van hoge koorts of om constipatie te verlichten. Er zijn gevallen waarin een warm water klysma mensen van ernstige hoofdpijnen heeft afgeholpen

Wanneer de darm niet goed functioneert dan zijn er symptomen merkbaar. Sommige van de gemeenschappelijke symptomen zijn pijn in de onderrug, frequente infecties, constipatie of diarree, overmatig gas of winderigheid, opgeblazen gevoel, vermoeidheid, laag libido, onvruchtbaarheid, lekkend darmsyndroom, hersenmist (brain fog), slechte adem, hoofdpijn en slapeloosheid. Wanneer er fecale materie in uw darmen zitten en als toxines zich beginnen te vormen en worden geabsorbeerd door je lichaam, zal het darmen reinigen deze symptomen verlichten.

De meeste mensen en beoefenaars gebruiken warm water om de darmen te reinigen, maar er zijn mensen die additieven gebruiken om specifieke redenen.

Koffie is een van de additieven die gebruikt wordt. Deze ingrediënten hebben als doel om de productie van gal in de lagere darmen te bevorderen, wat helpt bij de vertering van hetgeen in de darmen zit, zodat het makkelijker kan worden uitgespoeld. Om te helpen om de goede bacteriën terug te brengen, zijn er mensen die yoghurt toevoegen aan de reinigingsoplossing.

Darmen reinigen met smoothies

darmen reinigenDarmen reinigen wordt niet altijd met een klysma gedaan. Er zijn smoothies die kunnen worden gemaakt en die zullen helpen bij het reinigen van je darmen. Dit is een snelle en makkelijk oplossing die je kunt toepassen zonder dat je een klysma hoeft te gebruiken. Door het samenstellen van de juiste voedingsstoffen en dit te mixen tot een smoothie, zal je ook weer je goede bacteriën activeren, je darmen reinigen en een goede darmflora krijgen.

Klik hier om te lezen wat de groene smoothies voor jou kunnen oplossen

Het maakt niet uit welke manier jij kiest, darmen reinigen helpt bij het verbeteren van je algehele gezondheid door het verwijderen van alle giftige stoffen die in je dikke darm zijn opgebouwd.

We hebben hier nu 2 populaire methoden besproken die worden gebruikt voor darmen reinigen en het verhelpen van verschillende symptomen en klachten. Help jezelf naar een betere gezondheid en voel je weer fit!

Comments are closed.